Dia datang lagi!! Sisfel April Sale, mulai 10 April 2019 hingga 30 April 2019.

Kalau ada anda pelawat ke website saya ni yang baru dan masih tertanya-tanya apakah itu Sisfel? Klik sini >> About Sisfel

Rangkaian produck kesihatan dan penjagaan luaran dan dalaman wanita Sisfel kini bukan saja mendominasi pelanggan wanita namun telah menebarkan sayapnya untuk penggunaan kaum lelaki. Lebih menerujakan adalah apabila para agen Sisfel yang dahulunya hanya dikalangan wanita kini telah mula melihat penglibatan para suami dan teruna yang sangat bersemangat memajukan diri dalam platform perniagaan patuh syariah SISFEL!

Kenapa perlu anda memilih Sisfel? Klik disini

Berbalik kepada SISFEL APRIL APPRECIATION SALE yang baru dilancarkan mulai 10 April hingga 30 April menampilkan beberapa kejutan oleh pihak HQ dalam penambahan senarai produk hasil gandingan rangkaian produk Caliph dan juga Felinna Boutique!

Dari cookies Sisfel sehingga ke promosi Baju Raya Sisfel, para agen kini tak menang tangan melayan pelbagai pertanyaan dan permintaan dari pelanggan-pelanggan yang kian menaruh kepercayaan kepada platform perniagaan Sisfel dan rangkaian produknya yang halal dan juga taiyibah 🙂

Klik sini untuk ke MySisfel SHOP bagi melihat senarai produk yang kini ditawarkan diskaun yang sangat menarik!

Tapi bukan itu sahaja, 27 April nanti akan ada lagi OFFER yang sangat menarik untuk pakej pendaftaran sebagai AGEN SISFEL!

Masa untuk merebut peluang!

Klik JOMWHATSAPP>>>