Set Kurus Sisfel

RM104.00

Set Kurus Sisfel Mampu Milik

Nak kurus? Nak kurangkan inci? Jom bakar lemaks tu supaya badan rasa ringan dan cergas!

Buy Now! Click Add to Cart

Jika anda ingin membuat bayaran secara ONLINE BANKING/ATM, sila klik Chat on WhatsApp link dibawah untuk arahan pembayaran

Chat on WhatsApp

Description

Set Kurus Sisfel Mampu Milik

Khas untuk mereka yang masih struggling untuk mengurangkan inci tubuh badan anda😱

Penat dah eh🥰 Sabar ye.. Sure anda semua yang baca post ni terlintas di fikiran 👉Aargh karut lah ni

👉Iye lah tu kurus🤯

👉Badan ku ini dah bertahun montel, mana nya nak kurus lagi💥💥

👉Oh tidak!! Not again🤣

Dear Sis dan Bros sekalian, jika anda GEMUKS dan OBESSS ingat seperkara ni, Allah swt jadikan kita SECANTIK CANTIKNYA MAKHLUK!!

Kita jer yang LUPA atau LALAI untuk menjaga AMANAH ini sebaik mungkin😝

Bersenam, jarang jarang..

Makan, ikut sedap rasa..

Selagi sihat, lupa yang akan tiba waktu sakit..

Tak peduli pun badan kita nak jadi apa!!

Jangan gitew Sis dan Bros semua☺️ Kami di Sisfel tak janji kalian tetiba esoknya jadi SOLID MOLID bak KERENGGA atau SADO mado lepas minum TEATOX dan sapu FELINNA HOT LOTION ni! Tak… Tak secepat tu..

Tapi..

Yang pastinya tubuh badan kalian semua akan MULAI menjalani satu PROSES pembersihan dalaman hasil tindakbalas 21 herba dalam Teatox dan reaksi luaran di kulit dari kandungan herba Felinna Hot Lotion yang di sapu setiap hari!

Yang boleh Sisfel jamin adalah kelegaan segera dari gandingan dua produk ini membuatkan tubuh MULAI rasa KERINGANAN dan cergas!

Jika ini di buat berterusan IN SHAA ALLAH kita boleh kembalikan GOD’s CREATION yang cantik dulunya tuu😍

Hidup ini bukan selamanya Dear Sisters and Brothers, satu hari kita akan kembali jua kepadaNya yang Maha Esa. Kita patut berbangga kerana kita telah menjaga amanah kesihatan yang mana dengannya amalan dan ibadah kita berlipat kali ganda dan tatkala dikafankan, tubuh badan kita cantik dan ringan untuk urusan orang yang menguruskan🤭🤣

Kalau kita merasakan RM104 tu mahal macam nak beli rumah atau kena pinjam loan👀 subhanAllah Sis🤔 jom kita berfikir sejenak…seminit dua…when was the last time you spent your 100 ringgit on? Makan restoran? Beli handbag? Beli baju? What good is all that to your BODY?

Set Kurus Sisfel Mampu Milik bole dibeli disini atau klik pada button JOMWHATSAPP atau MESSENGGER kat sebelah tuu, agen gorges kami akan respond untuk membantu anda.

Tq kerana baca sampai sini..

Info mengenai TEATOX klik disini

Info mengenai FELINNA HOT LOTION klik disini dan di sini (Inchloss)

P/S Untuk pembelian set ini akan ada item PERCUMA iaitu Body and Face Scrub Sisfel yang tersangatlah melicinkan facial 🥰 tapi terhad kepada first 5000 orders sahaja!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Kurus Sisfel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *