fbpx
Sysfel | The Brand of Success

Sysfel | The Brand of Success

Every Woman Deserves The Best For Herself Inspired by Felinna System

Wow, what a brand!! Inchloss, satu jenama product by Felinna Beauty yang telah viral dalam tahun 2012 – 2015!! Ternyata HOT LOTION ini bakal muncul semula atas jenama baru Felinna Fattah iaitu SISFEL🌸 Sementara menunggu Inchloss Hot Lotion ini masuk ke dalam pasaran, pendaftaran kini dibuka untuk peminat Inchloss lotion ini untuk menjadi agent Sisfel. […]

Read more

Apa sebenarnya Sisfel? Posted by Felinna Fattah, September 2018 Anda ada masalah ini? MASALAH UTAMA YANG MENGANGGU KITA BERJAYA. Mahu dapat duit harian , bulanan dan dapat emas lagi tiap bulan? Nak jana pendapatan mudah online? Tapi… 1) Tidak ada masa dan fokus ( masih bekerja). 2) Tidak ada modal yang besar dan takut melabur. […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Jujurnya kakfel takut nak update malah takut nak timbang berat. Sebab kakfel taktahu apa sebab berat turun tiba tiba. Tapi bila dah start jual Sisfel, rata rata ejen cakap mereka pun tetiba kurus maka kakfel yakin yg ada juga asbab dari sisfel seluar kakfel dh longgar sikit. Dalam banyak banyak benda […]

Read more

Tuntutan kerja memerlukan anda bertudung melebihi 8 jam? “Semalam pakai Argany masa rambut lembab, terus bertudung, lepas 8 jam pakai tudung, rambut tak berbau lembab/berbau macam sebelum ni. Wangi ja bau Argany. Yang ni memang best gila.” – Puan Nadhrah Ismail – Tekstur Argany Hair Serum yang tak berminyak menyebabkan pemakainya merasa selesa dan kulit […]

Read more

Posted by Muhammad Hasbullah ” Kalau nak tangkap semut, tak perlu susah-susah cari sana sini. Hanya letak sebekas gula saja. Maka semut akan datang dengan sendirinya ” Ada yang pernah dengar ayat di atas? Kalau tak pernah, teruskan membaca. Kalau pernah dengar, teruskan baca jugak..hehe Dalam kita sibuk membuat promosi, mencari pelanggan, menjalankan pemasaran yang […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Sedikit tarbiah sentap dari kakfel. Berniaga ini sebenarnya satu proses, proses tarbiah utk kita jadi kuat,kental,sabar,redha dan ikhlas. Bila kita berniaga, semakin hari kita semakin dekat dengan Allah, semakin baik, tenang walau jualan perlahan so kita tahu kita sedang diberkati. Tak semua faham tu… Ramai rasa dia diberkati bila dia kaya.. […]

Read more

Posted by Mohammad Hasbullah RASA NAK GIVE UP ?? Jika ada antara kita yang rasa give up, lost atau tak semangat..Jemput baca posting di bawah. WARNING ! Posting ini agak panjang..mohon baca dengan tabah dan tenang ya =) Ada masa kita betul-betul bersemangat..rasa membara nak buat semua benda..perasaan nak capai impian tu membuak membuak.. Tapi.. […]

Read more
Jom WhatsApp