Posted by Siti Norhaliwati

BETUL KE KESAN ARGANY HAIR SERUM DAPAT RASA DALAM SATU KALI GUNA?

Nak cerita semalam saya dah dapat argany hair serum. Balik malam tu lepas mandi terus pakai.

Wowww! Fisrt impression saya bole bagitahu, rasa segar, berangin dan memang sangat sesuai utk wanita bertudung.

Yang tak disangka nya, pagi ni saya bangun tengok, eh takde rambut gugur tertinggal kat bantal. Sebelum ni jangan cakap lah, masalah utama saya ialah rambut gugur. Macam2 cuba tapi sama je, masih tak dapat nak atasi.

Lepas saya sikat rambut pagi ni lepas mandi, tengok kat sikat. Sekali lagi macam shock! Biar betul apa yg saya lihat kat sikat ni, takde satu pun rambut gugur melekat kat sikat. Saya sampai sikat berkali kali tau nak bagi ada rambut kat sikat tu melekat.

Tapi serius cakap memang takde.

Betul ker kesan argany hair serum ni dpt dilihat hanya selepas satu kali pakai?

Nak tahu betul ke propa, uolls kena cuba sendiri.

Ok ini ikhlas review dari saya 😘