Saya tau ramai yang ada masalah rambut gugur dan kelemumur tapi tak berani belanjakan RM85 untuk Argany Hair Serum ni sebab apa..

Mesti sama reason dengan saya jugak.

Saya dulu pon sama. Sebab pernah cuba dah Shampoo dan rawatan rambut gugur ni. Tak berkesan pon.. Rambut gugur jugak..

Dan rasa mcm tak yakin betul ke ada produk yg boleh rawat masalah ni.. Kalau pergi Yun Nam ke tu maybe ok la kan.. Tapi mahal ya ampun.. Tp tak sanggup jugak nak botak.. Huhuhu..

Tapi sejak saya pakai Serum Argany ni.. Walaupun harga cuma RM85..tapi mmg berkesan. Rambut dah sangat kurang gugur, kelemumut dah kurang, dah tak gatal kepala.. Lepas tu rambut pon mcm lembut.. Dah tak perlu pakai pelembab..

Rasa syukur sangat.. Alhamdulillah.

Dulu memang risau jugak nanti kepala botak. Tak boleh bayang macam mana kalau suami tgk kepala kita botak dirumah.. Huhuhu..

So saya faham sgt masalah wanita macam kita ni kan.. Banyak benda nak kena fikir..

Ok lah..

Siapa nak tau lebih2.. Jom sembang dgn saya yea..klik kat Jom Whatsapp tuu