Posted by Felinna Fattah

Jujurnya kakfel takut nak update malah takut nak timbang berat. Sebab kakfel taktahu apa sebab berat turun tiba tiba.

Tapi bila dah start jual Sisfel, rata rata ejen cakap mereka pun tetiba kurus maka kakfel yakin yg ada juga asbab dari sisfel seluar kakfel dh longgar sikit.

Dalam banyak banyak benda kakfel sembang tadi, ramai tegur.. “fel kenapa nampak kurus” , “fel nampak berbeza , haritu kelas dekat baling nampak berisi” .

Adudu… risau lah update macamnni.. sebab bukan kurus pun cuma kurus sedikit dari dulu. Okay la tu kan.. sbb kakfel ni menyusu dri dulu jaga badan setahun baru turun 10kg.(kakfel pernah up pasal ni)

Then now, proses jadi lagi mudah sbb bila amalkan Jamu Sisfel kakfel rasa hormon makin stabil, kakfel tak cepat marah, kakfel energetik dan kakfel rasa sihat.

Ni BUKAN UBAT KURUS , dia tak paksa badan kita jadi kurus.

Dia buat kita sihat and minda kita sihat, hormon kita stabil.

Of course bila jadi macam tu , kakfel kurang cravings makan macam macam, kulit makin cantiks and selera pun tak la menggila.

Kita perempuan kan beranak pinak, even datang bulan pun hormon tak menentu, benda perlu kita seimbangkan mestilah hormon kan?

Mungkin tu faktor berat hilang tiba tiba.. okay tu jala…

Saja share komen salah seorang yg datang jumpa kakfel di Baling baru baru ni (tengok komen) … dia tegur tapi kakfel tak percaya hahaha. Takmau timbang…

Tapi ni cerita betul ya.. ejen kakfel banyak gila yg hormon makin stabil lepas ambik sisfel, badan makin kurus (ejen komen jap testimoni ikhlas uolls dan gambar bukti kalau ada.)

Siapa follow kakfel lama tahu kakfel takkan tipu soal ni… kakfel jaga Halal Haram. Takmaulah bak berniaga then menipu hanya sbb duit yg boleh guna di dunia sahaja .

Dan jujurnya kakfel tak jual ubat kurus, jamu ni bantu stabilkan hormon dan semua kena tahu bila badan sihat, minda sihat dalaman sihat kita pun akan kembali seimbang.

Takpayah makan ubat kurus yg paksa badan kita memulas, sakit perut dan paksa buah pinggang bekerja teruk teruk.

Allah yg beri kesembuhan maka ikhtiarlah sebaiknya dgn apa cara sekalipun asal HALAL dan SELAMAT.

Pilih lah Sisfel.. produk berbaloi… serious sgt bagus. Okay.

Klik JOMWHATAPPS>>>>>>