Rambut Mengerbang vs Rambut Terurus.

Dalam gambar ni pun dah jelas kan kenapa Argany Hair Serum makin menjadi pujaan hati ramai orang?

Lagi senang nak apply dekat kepala anak-anak sebab sembur ja 2 kali dah cukup untuk jadikan rambut anak anda terurus dan kemas. Tak la susah susah terkejar anak sana sini nak sapu minyak rambut lagi.

Di dalam Argany Hair Serum ada 4 Essential Oil iaitu Minyak Argan, Minyak Ylang-ylang, Minyak Lavender dan Minyak Jojoba.

🍁 Khasiat Minyak Lavender 🍁

1) Menggalakkan pertumbuhan rambut.

2) Mencegah rambut gugur.

3) Mengurangkan keradangan.

4) Membasmi kutu rambut.

🍁 Khasiat Minyak Ylang ylang 🍁

1) Mempercepat pertumbuhan rambut

2) Mengurangkan keradangan

3) Pelembap semulajadi

4) Mengurangkan stress

5) Mengatasi masalah kutu rambut

🍁Khasiat Minyak Argan 🍁

1) Minyak Argan menghidrat rambut dengan cara semulajadi.

2) Minyak Argan mampu menembusi liang rambut serta meningkatkan keanjalan rambut. Ia juga sangat berkhasiat untuk pertumbuhan rambut.

3) Anti oksidan semulajadi yang terdapat dalam Minyak Argan mampu mengukuhkan rambut dengan membaik pulih membran sel yang rosak pada rambut.

4) Kehadiran Vitamin E dalam Minyak Argan menjadikannya agen yang terbaik untuk rawatan rambut.

🍁 Khasiat Minyak Jojoba 🍁

1) Mengatasi masalah kulit berminyak – minyak jojoba dapat membantu mengatur jumlah sebum (minyak) pada kulit, sehingga kulit kepala hanya menghasilkan sedikit minyak.

2) Pelembap serbaguna – boleh dijadikan pelembap dari kepala hingga hujung kaki.

3) Mengatasi masalah kulit kering.

4) Menggalakkan pertumbuhan rambut – bertindak sbg pelindung kulit kepala dan mencegah rambut patah mahupun bercabang.

5) Menjadikan rambut bersinar secara semulajadi.

Di dalam Argany Hair Serum terkandung bahan bahan yang terbaik untuk merawat masalah rambut. Nak tengok lagi banyak testimoni? Jom Whatsapp saya >>>>>