MySisfel.com bukanlah website resmi Raffelina Marketing Sdn Bhd. Website resmi SISFEL adalah di pautan http://sisfelonline.com

MySisfel.com adalah hasil kreativiti dan posting di Facebook oleh rakan-rakan Team SisfelSuccess dan di selia oleh Agent berdaftar Sisfel Id 000716 (Noor Hayati)

Jika anda berminat untuk bersama kami Team SisfelSuccess dibawah Leader Puan Fatin Harnani, sila KLIK disini

Puan Fatin Harnani

Kenali Puan Fatin Harnani

Posted in FB

Ukhwah kat FB semoga sampai ke syurga.

Ada yang tak pernah jumpa kaktin pun kan? Haa meh kaktin kenalkan diri. Hampir sebulan jugak dok teragak agak nak taip ni. Maklumlah orang introvert. Hihi. Jom baca.

Nama kaktin Fatin Harnani, asal Kedah. Alhamdulillah, kaktin ada 2 orang anak soleh.

Ada yang kenal kaktin dari zaman sekolah, sebagai anak cikgu Mazenah dan cikgu Aziz. Lepas tu masa kaktin kat Sekolah Menengah Teknik Pendang, kaktin dikenali sebagai Nani MPP. Haha. Rindu sungguh bila flashback zaman sekolah kan.

.

Kaktin kaki study dulu. Selalu ja study atas katil bila malas nak turun bilik prep. Selalu panggil cikgu biology masuk kelas bila cikgu terlambat. Sampai kena marah dengan budak laki. Sebab depa nak releks releks tak mau belajaq. Kaktin pulak pi panggil cikgu, sebab nak belajaq. Haha.

Masa kat USM pun ada terlintas di hati nak teruskan jadi MPP. Dah ambik borang, tapi tak pi interview pun sebab takot tak boleh fokus study. Dok fikir nak jaga pointer ja masa tu.

.

Kat USM kaktin ambik tanggungjawab jugak, kaktin jadi MPD (Majlis Penghuni Desasiswa) macam pengawas asrama gitu. Kami aturkan program untuk adik adik yang baru masuk.

.

Kaktin jugak terpilih jadi fasilitator di Kem Pimpin Siswa. Haa yang ni memang susah nak dapat ni. Ramai apply tak lepas. Bayangkan kaktin jadi fasi dalam kem kat hutan. Kem pulak bukan kem biasa, tapi kem kepimpinan. Sebab Motto USM adalah “We Lead” kami memimpin 💪🏼

.

Haa banyak lagi kalau nak cerita kisah kaktin. Sekarang Allah bagi amanah kat kaktin sebagai leader SisfelSuccess. Group yang akan lahirkan lebih ramai leader yang berkualiti. InsyaAllah.

.

Hampa kenai kaktin dari mana? Atau baru kenai kat fesbuk ni ja. Hehe. Jom sembang sembang. Nak berkenalan jugak dengan hampa 😉

#SisfelSuccess

#Taaruf