Belum raya dah cerita pasal Cookies?

Ini lah yang dinamakan taking a step forward 😍 Puan Felinna dan Boss Rafie dah lakar strategi, memantapkan planning dan menebarkan peluang khas untuk ahli keluarga SISFEL untuk mula melangkah buit duit raya kepuk kepuk!!

About Gift Box Sisfel Cookies

Bukan bishe-bishe cookies nih! Home made premium.

Satu box ada 3 jenis cookies

💕Crunchy Cream-O (50 pcs)

💕Pinneapple Cheese Tart (50 pcs)

💕Almond Choc (50pcs)

Jom baca post by Puan Felinna

Bila stok kuih Raya batch 1 mendarat dan team mula buat Quality Control , kita yg tengok pun menitis ja air liur.

“Kakfel tak curi sebekas pun nah, sangka baik sikit uolls 🤪”.

Tapi sedap dia orang tanya kakfel emmang bagi 10Star. Serius kakfel memang fussy… kakfel pilih hat yg sedap and sedap ja.

Siapa tak join team kuih Raya lagi cepat lah.. ni batch 1 & 2 nak masuk pun banyak.. belum raya ni order dah banyak.

Dah raya ni dengan planning marketing best lagi lah meroket ! InshaAllah izin Allah.

Siapa nak buat duit bonus Raya boleh la ada rezeki lebih bagi duit raya kat mak abah extra.

Join team Raya Sisfel okay!

Bersih.kualiti.Sedap!

Projek kuih raya yang penuh strategi untuk ejen jualan kami bukan hanya buat duit masa Raya tapi boleh buat empayar sampai bila bila.

Jual Biskut Raya dapat untung Runcit, Bonus dan EMAS!

Eh apakah itu? Tuggu kakfel reveal nah , kami nak gegar uolls dengan rasa yang sedap ya amat..

Siapa pernah cuba #kakfelmasak memang tahu taste kakfel terhadap makanan bukan biasa biasa. Colek ka, bakar bakar ka, dengdeng ka…

Tengok biskut ni…

Sekali cuba memang tak berhenti makan… bayang kan gebu gebu tu masuk mulut… memang pergh kan?

Siapa tak join jual kuih raya ni , memang rugi nih…

So.. nak sekotak tak?

Klik Jomwhatsapp>>>>