fbpx

Category: Sisfel

Set Jamu Sisfel Mengandungi satu kotak Teh herba Botani perisa Rozel, TeaTox, 15 uncang dan Kapsul Hormony – 40 kapsul untuk 20 hari penggunaan. Percuma: Sebuah Diary Sisfel, satu paperbag ekslusif Sisfel dan satu Blossom Balsem Harga set : RM 170 Harga loose item : Teatox (RM45) Kapsul Hormony (RM140) Baca lebih lanjut disini Beli […]

Read more

Saya tau ramai yang ada masalah rambut gugur dan kelemumur tapi tak berani belanjakan RM85 untuk Argany Hair Serum ni sebab apa.. Mesti sama reason dengan saya jugak. Saya dulu pon sama. Sebab pernah cuba dah Shampoo dan rawatan rambut gugur ni. Tak berkesan pon.. Rambut gugur jugak.. Dan rasa mcm tak yakin betul ke […]

Read more

Posted by Nadea Anne Nazira Bismillah, Tips bisnes untuk semua usahawan😍😍 NEVER STOP SHARING. Ada sesetengah orang, akan ‘bercuti’ dari update status bila mereka down. kononnya nanti bila dah berjaya baru mereka akan mula kembali update status. Saya tak kata pada orang lain, saya juga pernah buat begitu. Konon-kononnya nak berehat. Tapi sebenarnya tak! Semangat […]

Read more

Posted by Puan Runa Raini Tuntutan kerja yang semakin tinggi dan keperluan hidup yang semakin membebankan membuatkan ramai wanita mudah depress dan stress. Antara yang boleh membantu adalah melalui pemakanan yang baik. Set Jamu Sisfel merupakan satu Formulasi khas untuk membantu mengurangkan keresahan dan memberikan mood positif dalam diri wanita . Teh hijau membantu melawan […]

Read more

Posted by Fellina Fattah Okay orang tanya kakfel nak buat Bisnes nak pergi kelas mana? Marketing dulu ka , pengurusan dulu ke? Then sama la ayam keluar dulu ke telur dulu.. CONFUSE. Tapi dalam SISFEL ni, kakfel and Boss Rafie Ramli adalah mastermind, pencipta strategy. Then kami ada 10 org TERLATIH , yg kami duplicate […]

Read more

Teatox merupakan satu produk kesihatan yang dirumus khas menggunakan bahan-bahan premium,berfungsi untuk mengnhyahkan toksik dan lemak tidak diperlukan didalam badan. Bahan-bahan/kandungan TeaTox  adalah seperti berikut:  Daun senna (Cassia angustifolia)  Rozel (Hibiscus sabdariffa)  Bunga Teratai (Nelumbo)  Serai(Cymbopogon)  Daun pudina (Mentha arvensis)  Garciana (Buah Asam Gelugur)  Teh Hijau Cara Penggunaan […]

Read more

Set Jamu Sisfel merupakan featured product dibawah jenama SISFEL. Set ini mengandungi 2 produk utama iaitu: Kapsul Hormony – 4 blister (40 biji) TeaTox – teh herba 15 uncang Kapsul Hormony ialah formula campuran herba bagi menstabilkan hormon wanita yang berkahwin atau bujang. Kapsul Hormony juga dirumus bagi menjaga kesihatan dalaman dan luaran wanita. Bahan-bahan/kandungan Kapsul […]

Read more

Kebaikan lengkuas pada kulit -Jus lengkuas mengandungi 40 jenis antioksidan yang boleh membantu dalam melindungi kulit terhadap penuaan kulit. -Membuang toksin daripada tubuh dan memperbaiki aliran darah. Ia melepaskan zat tambahan pada tisu kulit. -Antioksidan yang terdapat dalam lengkuas dikatakan mampu untuk mencegah radikal bebas daripada merosakkan kulit sekali gus mengekalkan kemudaan pada kulit. -Apabila […]

Read more
Jom WhatsApp