fbpx

Category: Sisfel

Source, Nur Aliah Mohd Nor 10 Tips Kewangan Yang Kita Boleh Buat Untuk Tahun 2019 😱 Ramai yang cakap tahun 2019 ni tahun yang kena berjaga-jaga, dengan ekonomi negara yang sekarang ni tak menentu. 👉🏻 Ini 10 tindakan yang kita perlu buat mulai dari hari ini. Supaya jika berlaku apa-apa kita ada ‘holding power’ yang […]

Read more

Posted by Nurul Shahidah 2018 telah meninggalkan kita. Di dalamnya mungkin terisi dengan pahitnya pengalaman, peritnya pengorbanan dan manisnya kebahagiaan. Tapi perlu diingat, itulah namanya KEHIDUPAN. Di Raffelinna, 2018 mengajar kami jangan sesekali berputus asa. Kerana kejayaan memerlukan suatu usaha yang berterusan setelah mereka yang lain sudah berhenti mengejar. Pertemuan dan perpisahan silih berganti. Namun […]

Read more

Posted by Felinna Fattah 2019, orang sudah tidak berlawan menjual produk . Orang berlawan menjual sistem dan services. Dan ini terbukti sekarang ramai founder mula develop sistem. Kakfel and suami predict benda ni masa 2017, masa tu masih ramai berlumba jual produk . Kami dh taknak berlumba yg sama. Sakit nak hadap tohmahan orang, ramai […]

Read more

Posted by Dr Mimi Sharif, Team DrMimi Ramai ternanti-nantikan hujah saya berkaitan bagaimana tindakbalas losyen boleh buat lemak hilang (acah-acah hot mcm FELINNA HOT LOTION jugak) Terus terang, pembuktian saya ni mulanya untuk merungkai gelora di jiwa saya saja – scientific approach bagaimana TINDAK BALAS LOSYEN ke atas lemak. Tak sangka pula ramai yang menantikan […]

Read more

Posted by Puan Nadea Anne Azrina SISFEL jenama baru dibawah Raffelinna Sdn Berhad. Sisfel ni bisnes networking yang patuh syariah. Syarikat Raffelinna Sdn Bhd ada penasihat syariah sendiri.Seorang ulama, Syeikh Dr.Khaleel Ismail Elyas. Jadi tak perlu ragu lagi. Konsep bisnes Sisfel ni sama seperti Avon,Amway..dan ini adalah bisnes jangka masa panjang yang boleh diwarisi. Akan […]

Read more

Wow, what a brand!! Inchloss, satu jenama product by Felinna Beauty yang telah viral dalam tahun 2012 – 2015!! Ternyata HOT LOTION ini bakal muncul semula atas jenama baru Felinna Fattah iaitu SISFEL🌸 Sementara menunggu Inchloss Hot Lotion ini masuk ke dalam pasaran, pendaftaran kini dibuka untuk peminat Inchloss lotion ini untuk menjadi agent Sisfel. […]

Read more

Apa sebenarnya Sisfel? Posted by Felinna Fattah, September 2018 Anda ada masalah ini? MASALAH UTAMA YANG MENGANGGU KITA BERJAYA. Mahu dapat duit harian , bulanan dan dapat emas lagi tiap bulan? Nak jana pendapatan mudah online? Tapi… 1) Tidak ada masa dan fokus ( masih bekerja). 2) Tidak ada modal yang besar dan takut melabur. […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Jujurnya kakfel takut nak update malah takut nak timbang berat. Sebab kakfel taktahu apa sebab berat turun tiba tiba. Tapi bila dah start jual Sisfel, rata rata ejen cakap mereka pun tetiba kurus maka kakfel yakin yg ada juga asbab dari sisfel seluar kakfel dh longgar sikit. Dalam banyak banyak benda […]

Read more

Tuntutan kerja memerlukan anda bertudung melebihi 8 jam? “Semalam pakai Argany masa rambut lembab, terus bertudung, lepas 8 jam pakai tudung, rambut tak berbau lembab/berbau macam sebelum ni. Wangi ja bau Argany. Yang ni memang best gila.” – Puan Nadhrah Ismail – Tekstur Argany Hair Serum yang tak berminyak menyebabkan pemakainya merasa selesa dan kulit […]

Read more
Jom WhatsApp