fbpx

Category: Sisfel

Dia datang lagi!! Sisfel April Sale, mulai 10 April 2019 hingga 30 April 2019. Kalau ada anda pelawat ke website saya ni yang baru dan masih tertanya-tanya apakah itu Sisfel? Klik sini >> About Sisfel Rangkaian produck kesihatan dan penjagaan luaran dan dalaman wanita Sisfel kini bukan saja mendominasi pelanggan wanita namun telah menebarkan sayapnya […]

Read more

Apa itu MEALVY by Sisfel? Mealvy Fruits & Veggies Shake Drink Minuman fiber yang kekal sihat dan bertenaga Sesuai untuk golongan yang gemar mengambilnya setiap hari walaupun dalam keadaan yang sibuk, tak sempat nak sediakan sarapan. Enak dinikmati sebagai minuman sejuk dan diambil sebagai pengganti makan pagi bagi yang berdiet. Siapa sini suka makan Chia […]

Read more

Belum raya dah cerita pasal Cookies? Ini lah yang dinamakan taking a step forward 😍 Puan Felinna dan Boss Rafie dah lakar strategi, memantapkan planning dan menebarkan peluang khas untuk ahli keluarga SISFEL untuk mula melangkah buit duit raya kepuk kepuk!! About Gift Box Sisfel Cookies Bukan bishe-bishe cookies nih! Home made premium. Satu box […]

Read more

Posted by Maslina Muhamad Muktar, Sisfel Warrior . Ilmu yg saya ceduk dari herba dan pemakanan Fibroid adalah sejenis ketumbuhan bukan kanser (non-carcinogenic tumor) yg berlaku dalam organ peranakan pada bahagian abdomen. Jenisnya pun ada macam-macam. Boleh rujuk kepada doktor yg lebih arif. Kalau kecil mungkin doktor bagi ubat atau biarkan sahaja. Kalau semakin besar […]

Read more

Posted by Anis An Nisa . SISFEL & RAFFELINNA SDN BHD . SisFel- The Brand Of Success ni ialah jenama baru dibawah syarikat Raffelinna Sdn Bhd iaitu syarikat yang sama memasarkan Caliph Kids Supplement, Felinna Beauty, Felinna Boutique, Curcuma Mangga Cure dan banyak lagi. Bagi yang belum kenal, jom baca👇👇 Raffelinna Sdn Bhd ni adalah […]

Read more

Set Kurus Sisfel Mampu Milik khas untuk mereka yang masih struggling untuk mengurangkan inci tubuh badan anda😱 Penat dah eh🥰 Sabar ye.. Sure anda semua yang baca post ni terlintas di fikiran 👉Aargh karut lah ni 👉Iye lah tu kurus🤯 👉Badan ku ini dah bertahun montel, mana nya nak kurus lagi💥💥 👉Oh tidak!! Not again🤣 […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Ya kakfel sendiri dah hilang anggaran 9kilo. Maaf kakfel spam dengan Testimoni. Kakfel pun jujurnya sangat happy dengan result atas kakfel sendiri. Makan sekarang kurang jaga ( masih kontrol) tapi susah nak naik berat dah. Walau belum kurus betul2. Rasa tak percaya macamna ianya Begitu berkesan, tapi bila tengok testimoni dan […]

Read more

Posted by Rafie Ramli Wanita oh wanita ! Selalu orang cakap wanita ni banyak masalah. Sekejap itu sekejap ini kan? Wanita ni selalu ada masalah berkaitan hormon tak stabil dan pelbagai masalah wanita kan? Jamu Hormony mengandungi 21 jenis herba yang sangat baik dalam membantu mengstabilkan hormon dan merawat pelbagai jenis masalah wanita. Wanita ni […]

Read more

Source, Nur Aliah Mohd Nor 10 Tips Kewangan Yang Kita Boleh Buat Untuk Tahun 2019 😱 Ramai yang cakap tahun 2019 ni tahun yang kena berjaga-jaga, dengan ekonomi negara yang sekarang ni tak menentu. 👉🏻 Ini 10 tindakan yang kita perlu buat mulai dari hari ini. Supaya jika berlaku apa-apa kita ada ‘holding power’ yang […]

Read more
Jom WhatsApp