fbpx

Category: Set Jamu Sisfel

Posted by Maslina Muhamad Muktar, Sisfel Warrior . Ilmu yg saya ceduk dari herba dan pemakanan Fibroid adalah sejenis ketumbuhan bukan kanser (non-carcinogenic tumor) yg berlaku dalam organ peranakan pada bahagian abdomen. Jenisnya pun ada macam-macam. Boleh rujuk kepada doktor yg lebih arif. Kalau kecil mungkin doktor bagi ubat atau biarkan sahaja. Kalau semakin besar […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Jujurnya kakfel takut nak update malah takut nak timbang berat. Sebab kakfel taktahu apa sebab berat turun tiba tiba. Tapi bila dah start jual Sisfel, rata rata ejen cakap mereka pun tetiba kurus maka kakfel yakin yg ada juga asbab dari sisfel seluar kakfel dh longgar sikit. Dalam banyak banyak benda […]

Read more

Posted by Mohammad Hasbullah RASA NAK GIVE UP ?? Jika ada antara kita yang rasa give up, lost atau tak semangat..Jemput baca posting di bawah. WARNING ! Posting ini agak panjang..mohon baca dengan tabah dan tenang ya =) Ada masa kita betul-betul bersemangat..rasa membara nak buat semua benda..perasaan nak capai impian tu membuak membuak.. Tapi.. […]

Read more

Set Jamu Sisfel Mengandungi satu kotak Teh herba Botani perisa Rozel, TeaTox, 15 uncang dan Kapsul Hormony – 40 kapsul untuk 20 hari penggunaan. Percuma: Sebuah Diary Sisfel, satu paperbag ekslusif Sisfel dan satu Blossom Balsem Harga set : RM 170 Harga loose item : Teatox (RM45) Kapsul Hormony (RM140) Baca lebih lanjut disini Beli […]

Read more

Posted by Puan Runa Raini Tuntutan kerja yang semakin tinggi dan keperluan hidup yang semakin membebankan membuatkan ramai wanita mudah depress dan stress. Antara yang boleh membantu adalah melalui pemakanan yang baik. Set Jamu Sisfel merupakan satu Formulasi khas untuk membantu mengurangkan keresahan dan memberikan mood positif dalam diri wanita . Teh hijau membantu melawan […]

Read more

Set Jamu Sisfel merupakan¬†featured product dibawah jenama SISFEL. Set ini mengandungi 2 produk utama iaitu: Kapsul Hormony – 4 blister (40 biji) TeaTox – teh herba 15 uncang Kapsul Hormony ialah formula campuran herba bagi menstabilkan hormon wanita yang berkahwin atau bujang. Kapsul Hormony juga dirumus bagi menjaga kesihatan dalaman dan luaran wanita. Bahan-bahan/kandungan Kapsul […]

Read more

RUPA-RUPANYA¬† 21 BAHAN DISEKELILING KITA INI BANYAK KHASIAT KEPADA WANITA. Kita sering mendengar wanita selalu bermasalah daripada segi dalaman seperti keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut sembelit dan sebagainya. TETAPI, tanpa kita sedar penawarnya cuma ada disekeliling kita. Nak tahu apa bahan-bahan tersebut? 1) Lada hitam – Melancarkan sistem pencernaan dan melegakan kembung perut. 2) […]

Read more

Kebaikan lengkuas pada kulit -Jus lengkuas mengandungi 40 jenis antioksidan yang boleh membantu dalam melindungi kulit terhadap penuaan kulit. -Membuang toksin daripada tubuh dan memperbaiki aliran darah. Ia melepaskan zat tambahan pada tisu kulit. -Antioksidan yang terdapat dalam lengkuas dikatakan mampu untuk mencegah radikal bebas daripada merosakkan kulit sekali gus mengekalkan kemudaan pada kulit. -Apabila […]

Read more
Jom WhatsApp