Posted by Rafie Ramli

Tak logik bayar sekali sahaja modal RM500(now RM250) lepas tu boleh buat jualan sehingga RM100k tanpa keluarkan modal lagi.

Scammer ke?

Cerita dia macam ni.

Bayar sekali sahaja modal. Contohnya bulan ni promo pendaftaran ejen ialah RM250 shj untuk

1. Daftar RM50

2. Set Jamu bernilai RM170 + 4 free gift

3. Argany Hair Serum bernilai RM85 + 4 free gift

Dan dapat percuma,

1. Buku ” Secret Recipies Strategy & Steps to Success in 30 Days – by SisFel”

2. Buku ” Panduan Dropship ”

Automatik akan mendapat ID utk log in kedalam SisFel Smart System.

Lepas tu,

So produk yang dapat tu boleh lah nak guna sendiri atau terus jual. Tapi kita galakkan setiap ejen utk guna sendiri dulu untuk kefahaman yang lebih baik mengenai produk.

Kemudian, yang best nya ialah bila setiap ejen nak buat jualan, ejen tak perlu buat pembelian stok dan pos sendiri kepada customer. Hq yang akan uruskan semuanya.

Flownya, customer bank in kepada ejen dengan harga runcit, contohnya sekarang promo discount 10%. So customer bank in, kemudian ejen hanya perlu bukak sistem dan masukkan bayaran dgn harga ejen kemudian masukkan maklumat penghantaran kepada customer dan HQ yg akan uruskan termasuk menghantar maklumat pengeposan kpd customer dan follow up call utk pastikan barang sampai dlm keadaan baik.

Jadi ejen dah dpt untung runcit yg pertama tanpa menggunakan modal sendiri.

Seterusnya, HQ meletakkan target untuk melayakkan ejen menerima bonus bulanan dan gold reward serta reward tambahan yg lain berdasarkan target jualan peribadi dan target jualan berkumpulan.

Bonus akan diberikan sehingga 20% kepada ejen mengikut level jualan yg telah ditetapkan.

Bonus ini akan dimasukkan kedalam acc ejen setiap bulan beserta dengan Penyata Pendapatan.

Wow kan?

Lagi best, utk merancakkan jualan, ejen boleh mengajak lebih ramai ejen dgn mendaftar dibawah beliau utk menaikkan jualan berkumpulan. Jualan yg lebih tinggi, bonus lebih besar.

Konsep bisnes ” you buat you dapat ” ini menjadikan sistem ini tidak akan berlaku penindasan, jika ejen dibawah ejen membuat jualan dan layak bonus, penolakkan akan berlaku terhadap bonus ejen diatas. Tetapi akan ada lebihan bonus yg relevan sebagai ganjaran kepada ejen diatas.

Sistem ini telah membantu ramai ejen mengumpul emas secara bulanan dan mengumpul untung runcit serta bonus lebih RM1000 setiap bulan hanya dengan sekali modal sahaja.

Banyak lagi yg saya nak kongsikan.

Maklumat lanjut utk sertai #projeksisfel ini boleh klik JOMWHATSAPP>>>>

#sisfelthebrandofsuccess

#berikamipeluangbimbinganda