Posted by Felinna Fattah

Ya kakfel sendiri dah hilang anggaran 9kilo.

Maaf kakfel spam dengan Testimoni. Kakfel pun jujurnya sangat happy dengan result atas kakfel sendiri.

Makan sekarang kurang jaga ( masih kontrol) tapi susah nak naik berat dah. Walau belum kurus betul2.

Rasa tak percaya macamna ianya Begitu berkesan, tapi bila tengok testimoni dan rata rata dari org yg kakfel kenal peribadi takkan menipu kakfel yakin produk hanya asbab kesan dari Allah.

Allah izin bagi produk ni berkesan teruk. Turun ber – inci tanpa senam kenapa? Sebab bila apply lotion ni .. pembakaran lemak berlaku lebih cepat bila buat kerja rumah and all pun…dah macam senam.

Sapu ja lotion,bahan bioaktif dalam hot lotion akan mengurangkan size sel lemak dan mengasingkannya.

Jadi badan menghantar signal kepada otak mengatakan otot sedang bekerja dan badan perlu menggunakan lemak sebagai bahan api. (Lipolisis)

Kegunaan Hot Lotion meningkatkan Aliran Darah melalui mekanisme yg disebut, Vasolidation.

Ini membolehkan penghantaran lemak berlaku lebih banyak.

Ini explanation cara mudah tau…. kakfel refer Chemist,DR and Rnd Team terlibat.

So cepatttt beli!! #sisfelfounder #kurusmudah

Klik JOMWHATSAPP>>>

Credit photo Rafie Ramli