fbpx
Sisfel | The Brand of Success

Sisfel | The Brand of Success

Every Woman Deserves The Best For Herself

Posted by Anis An Nisa . SISFEL & RAFFELINNA SDN BHD . SisFel- The Brand Of Success ni ialah jenama baru dibawah syarikat Raffelinna Sdn Bhd iaitu syarikat yang sama memasarkan Caliph Kids Supplement, Felinna Beauty, Felinna Boutique, Curcuma Mangga Cure dan banyak lagi. Bagi yang belum kenal, jom baca👇👇 Raffelinna Sdn Bhd ni adalah […]

Read more

Set Kurus Sisfel Mampu Milik khas untuk mereka yang masih struggling untuk mengurangkan inci tubuh badan anda😱 Penat dah eh🥰 Sabar ye.. Sure anda semua yang baca post ni terlintas di fikiran 👉Aargh karut lah ni 👉Iye lah tu kurus🤯 👉Badan ku ini dah bertahun montel, mana nya nak kurus lagi💥💥 👉Oh tidak!! Not again🤣 […]

Read more

Posted by Felinna Fattah Ya kakfel sendiri dah hilang anggaran 9kilo. Maaf kakfel spam dengan Testimoni. Kakfel pun jujurnya sangat happy dengan result atas kakfel sendiri. Makan sekarang kurang jaga ( masih kontrol) tapi susah nak naik berat dah. Walau belum kurus betul2. Rasa tak percaya macamna ianya Begitu berkesan, tapi bila tengok testimoni dan […]

Read more

Posted by Rafie Ramli Wanita oh wanita ! Selalu orang cakap wanita ni banyak masalah. Sekejap itu sekejap ini kan? Wanita ni selalu ada masalah berkaitan hormon tak stabil dan pelbagai masalah wanita kan? Jamu Hormony mengandungi 21 jenis herba yang sangat baik dalam membantu mengstabilkan hormon dan merawat pelbagai jenis masalah wanita. Wanita ni […]

Read more

Source, Nur Aliah Mohd Nor 10 Tips Kewangan Yang Kita Boleh Buat Untuk Tahun 2019 😱 Ramai yang cakap tahun 2019 ni tahun yang kena berjaga-jaga, dengan ekonomi negara yang sekarang ni tak menentu. 👉🏻 Ini 10 tindakan yang kita perlu buat mulai dari hari ini. Supaya jika berlaku apa-apa kita ada ‘holding power’ yang […]

Read more

Posted by Nurul Shahidah 2018 telah meninggalkan kita. Di dalamnya mungkin terisi dengan pahitnya pengalaman, peritnya pengorbanan dan manisnya kebahagiaan. Tapi perlu diingat, itulah namanya KEHIDUPAN. Di Raffelinna, 2018 mengajar kami jangan sesekali berputus asa. Kerana kejayaan memerlukan suatu usaha yang berterusan setelah mereka yang lain sudah berhenti mengejar. Pertemuan dan perpisahan silih berganti. Namun […]

Read more

Posted by Felinna Fattah 2019, orang sudah tidak berlawan menjual produk . Orang berlawan menjual sistem dan services. Dan ini terbukti sekarang ramai founder mula develop sistem. Kakfel and suami predict benda ni masa 2017, masa tu masih ramai berlumba jual produk . Kami dh taknak berlumba yg sama. Sakit nak hadap tohmahan orang, ramai […]

Read more

Posted by Dr Mimi Sharif, Team DrMimi Ramai ternanti-nantikan hujah saya berkaitan bagaimana tindakbalas losyen boleh buat lemak hilang (acah-acah hot mcm FELINNA HOT LOTION jugak) Terus terang, pembuktian saya ni mulanya untuk merungkai gelora di jiwa saya saja – scientific approach bagaimana TINDAK BALAS LOSYEN ke atas lemak. Tak sangka pula ramai yang menantikan […]

Read more
Jom WhatsApp